fbpx

Neascultătorii a câștigat premiul Best Podcast la Webstock Awards 2020!

Aseara, podcastul Neascultatorii a castigat 1st Prize la categoria Best Podcast din cadrul Webstock Awards! 🤩 Intamplarea face ca fix acum un an publicam primul episod, asa ca nu cred ca puteam primi un cadou mai frumos de atat.

Neascultătorii e un proiect de suflet, pe care îl produc în timpul liber, și e unul la care țin foarte mult. E modul meu de a da ceva înapoi din experienț mea ecosistemului tech din Romania.

L-am denumit Neascultatorii pentru ca pe antreprenorii de succes ii uneste un lucru: candva, undeva, cineva le-a spus ca nu o sa reuseasca sau ca ideea lor e proasta si ca mai bine sa o lase balta. Dar ei nu au ascultat, au fost Neascultatori, si-au urmat visul si au reusit.

Tot ce mi-am propus cu acest podcast este sa ajut antreprenorii aflati la inceput sa invete ce inseamna cu adevarat sa construiesti un startup de succes in tehnologie, inspirandu-ne impreuna din povestile acelor antreprenori romani care au reusit.

Multe multumiri tuturor celor care ascultati acest podcast, celor care imi trimiteti feedback si celor care ma ajutati sa il produc!

Ne vedem in episodul urmator. Ramaneti Neascultatori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *