fbpx

Podcastul Neascultătorii este susținut de Banca Transilvania


În acest episod aflăm povestea lui Daniel Nicolae, co-fondator și CEO la Innoship, un startup care inovează în domeniul e-commerce și al logisticii și care a ridicat recent o rundă de 550.000 euro de la un fond de venture capital. 
Vă promit însă că acest episod nu va fi despre e-commerce și logistică. Este un episod despre povestea unui antreprenor care a decis să plece dintr-o corporație după mulți ani de zile într-un job călduț și care s-a aruncat cu multă pasiune în antreprenoriat în tehnologie. Și, ca în orice poveste de succes… nu i-a ieșit din prima. Și nici din a doua. Dar până la urmă i-a ieșit.

”Tu degeaba ai o idee foarte bună dacă piața nu face declicul”

”Sistemul de care vorbim nu este un sistem pregătit să fie atât de dinamic”

”Am profitat din experiențele din urmă, era și păcat să nu. Acum am fost mai bine pregătit”.


Rămâneți alături de noi până la final, pentru că povestea lui Daniel Nicolae, CEO și cofondator la Innoship, e una din care veți avea foarte multe de învățat.

Despre Innoship

Innoship este un start-up agil fondat de experți în tehnologie, retail, supply chain și IT, secondați cu încredere și resurse de investitori care cred în potențialul soluției de a aduce clienților avantajele competitive atât de necesare astăzi.

Innoship a fost fondat de Andrei Paul, Daniel Nicolae, Robert Tănase si Dan Ungureanu.

Web: https://innoship.com/

Contactează-l pe Daniel:
https://www.linkedin.com/in/danielconstantinnicolae/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *