fbpx

#26. IONUȚ PĂTRĂȘCOIU, FameUp. Trebuia să fie medic generalist. A ajuns antreprenor tech de succes

Podcastul Neascultătorii este susținut de Banca Transilvania


În episodul de azi stau de vorbă cu un antreprenor al cărui startup a fost pe val în 2021. Este vorba despre Ionuț Pătrășcoiu, Fondator și CEO al FameUp, un startup care ajută brandurile mici să se conecteze cu influenceri locali. 

FameUp a reușit să ridice 2,5 milioane de Euro, adică una dintre cele mai mari runde seed din 2021 și nu de la oricine: de la fondul de investiții Early Game Ventures și Daniel Dines, CEO-ul și fondatorul Ui Path. 

Așa că am vrut să aflu mai multe despre ce trebuie să facă un antreprenor ca să ajunga să fie pe radarul unor astfel de investitori. 

Spoiler: e vorba despre multă multă multă muncă și extrem de multă perseverență. 

Cărți recomandate de Ionuț:

  • Eric Ries – Lean Startup
  • Steve Blank – The Four Steps to the Epiphany: Successful Strategies for Products that Win Book
  • Ben Horrowitz – The Hard Thing About Hard Things
  • Ray Dalio – Principles

Despre FameUp:

FameUp s-a născut din dorința de a conecta brandurile cu influencerii locali, creându-se o relație cu beneficii pentru ambele părți. Prin procesul FameUp de înregistrare, sunt acceptați doar acei influenceri locali ce pot aduce un avantaj competitiv brandurilor din aplicație și ce vor crea conținut relevant.

Viziunea FameUp este ca orice persoană cu un cont de Social Media să fie recompensată pentru timpul petrecut online iar brandurile să aibă oportunitatea de a se promova prin influencerii locali într-un mod autentic.

Website: 

https://fameup.net/

Contactează-l pe Ionuț:

https://www.linkedin.com/in/ionut-patrascoiu-027408152/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *