fbpx

#2 PAUL APOSTOL, Digital Nation. Cum a construit comunitatea specialiștilor IT, susținută de Google cu $500.000 de dolari

Câți oameni cunoașteți, care ar fi dispuși să renunțe cu drag la un job de director general întro companie mare, ca să se dedice unui proiect de educație în România? Cel mai probabil, nu mulți.

Paul Apostol, invitatul meu de azi are o poveste care mi s-a parut fascinantă și care merită povestită. A pornit ca intern într-o companie mare și a reusit în timp și prin forțe proprii să ajungă directorul general al companiei respective. Povestea se putea încheia aici, ca una de succes, dar asta nu e tot. 

A lăsat totul deoparte pentru a se dedica pasiunii sale: educația. A lansat comunitatea Digital Nation, un proiect educațional prin care ajută tinerii să dobândească competențe în domeniul IT, pe specializări ca programare, design sau cyber security. În doar câțiva ani, Digital Nation a ajuns la o comunitate de aproape 1000 de oameni, care studiază și lucrează împreună aproape exclusiv remote. 

Pentru reușitele lor și inovația adusă în procesul de învățare, Google le-a oferit un grant de $500.000 de dolari, acesta fiind doar unul din rezultatele formidabile ale acestei frumoase comunități. 

Abonare podcast:

Apple Podcasts
Google Podcasts
Spotify
YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *